5dílná sada nožů s antiadhezní vrstvou a škrabkou Royalty Line RL-C5WP

Kód: M-RL-C5WP
Neohodnoceno
Značka: Royalty Line
3 999 Kč –33 %
ROYALTY LINE RL C5WP
3 999 Kč –33 % 2 699 Kč
Dodání 1-2 týdny

Sada kuchyňských nožů Royalty Line RL-C5WP s antibakteriální vrstvou. Tuto všestrannou sadu nožů využije každá domácnost, je nepostradatelnou součástí každé kuchyně. S noži od Royalty Line je radost chystat pokrmy, snadno naporcujete maso, nakrájíte křupavé pečivo nebo čerstvou zeleninu. Nože stímto vzorem jsou nejen praktické, ale i skvělým designovým doplňkem každé kuchyně.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Rychlé a hlavně snadné krájení

Připravte si své jídlo teď s tímto luxusním souborem nožů značky Royalty Line. Ideální pokud chcete připravit rychle a hlavně snadně chutné jídlo. Všechny nože obsahují nelepivý povlak, potraviny se vám tedy nebudou lepit na čepel. Nože mají také antibakteriální vrstvu, která usnadňuje jejich udržování v čistotě. Jsou vyrobeny také s antiadhezní vrstvou.

V sadě naleznete nože, které jsou uzpůsobeny pro vybrané druhy krájení. Nechybí nůž na chléb, maso a univerzální nože. Teď už si při krájení hravě poradíte prakticky se vším. Tyto nože mají stejné vlastnosti jako keramické nože s tím, že nehrozí jejich zlomení nebo odštěpení.

Výrobce doporučuje nože mýt ručně, aby nedocházelo v myčce k postupnému poškození chemickými prostředky.

Specifikace:
Antiadhezní vrstva
Antibakteriální úprava
Moderní design
Vysoce ostré čepele

Sada obsahuje
Šéfkuchařský nůž 20 cm
Nůž na chléb 20 cm
Nůž na maso 20 cm
Univerzální nůž 13 cm
Peelingový nůž 9 cm
Keramická škrabka

Doplňkové parametry

Kategorie: Kuchyňské nože
Záruka: 24 měsíců
Hmotnost: 0.3 kg
Materiál: Nerez
Klíčová slova: sada nožů, sada nožů s antiadhezní vrstvou, sada nožů se škrabkou, kvalitní nože, ostré nože, kuchyňské nože, sada kuchyňských nožů, stylové nože
Mytí v myčce: Ne
Počet kusů v sadě: 5
Povrchová úprava: Antiadhezní vrstva
Stav: Nový
Výrobce: Royalty Line

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: