Sada 5 nožů s antiadhezní vrstvou + blok na nože Royalty Line RL-5MSTR - červená | ocelové nože | ocelový nůž

Kód: M-RL-5MST2
Neohodnoceno
Značka: Royalty Line
2 999 Kč –73 %
RL 5MST 3
2 999 Kč –73 % 799 Kč
Dodání 1-2 týdny

Sada kuchyňských nožů Royalty Line RL-5MSTR s antiadhezní vrstvou. Tuto všestrannou sadu nožů využije každá domácnost, je nepostradatelnou součástí každé kuchyně. S noži od Royalty Line je radost chystat pokrmy, snadno naporcujete maso, nakrájíte křupavé pečivo nebo čerstvou zeleninu. Nože s tímto vzorem jsou nejen praktické, ale i skvělým designovým doplňkem každé kuchyně.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Rychlé a hlavně snadné krájení!

  • Sada vysoce kvalitních kuchyňských nožů potažených antiadhezní kamennou vrstvou řady Royalty Line.
  • Velmi lehké nože s praktickou protiskluzovou ergonomickou rukojetí zajistí profesionální a pohodlné krájení.
  • Nože se nelepí a krájení je tak pohodlné a bezproblémové.
  • Povrch nožů je dokonale nepřilnavý a chrání potraviny před znehodnocením.
  • Ovoce a zelenina při krájení noži Royalty Line nehnědnou a nože se snáze čistí.
  • Součástí balení je i velmi praktický stojan na nože.
  • Nože nejsou vhodné do myčky nádobí.

Specifikace

  • Antiadhezivní keramická vrstva
  • Antibakteriální
  • Soft-Touch rukojeti - nekloužou ani v mokrých rukách!
  • Eco Friendly
  • bez PFOA, bez olova a bez kadmia
Sada obsahuje:
  • Nůž šéfkuchaře: délka čepele 20 cm
  • Nůž na chléb: délka čepele 20 cm
  • Sekáček: délka čepele 20 cm
  • Univerzální nůž: délka ostří 13 cm
  • Nůž na zeleninu: délka čepele 9 cm
  • Stojan

Doplňkové parametry

Kategorie: Kuchyňské nože
Záruka: 24 měsíců
Materiál: Nerez
Klíčová slova: sada nožů, sada nožů s antiadhezní vrstvou, kvalitní nože, ostré nože, sada kuchyňských nožů, stylové nože, černé nože, sada kvalitních nožů
Mytí v myčce: Ne
Počet kusů v sadě: 6
Povrchová úprava: Antiadhezní vrstva
Stav: Nový
Výrobce: Royalty Line

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: